23.2.2010

Apinaorkesteri

Tänään tuli käytettyä loputkin aiemmin mainitsemastani lahjakortista. Mukaan tarttui mm. lisää Reutterin posliinia (kirsikka-aiheinen setti), kissakannu sekä etualalla näkyvä apinaorkesteri. :) Viimemainittu (Euro Mini's -tuotantoa) päätynee somistamaan Onnenrannan lastenhuoneen hyllyjä.

I bought these using the gift card I received earlier.


Lisäksi ostin jonkin verran tapetteja ja lattiamateriaalia - jokohan tästä viimein pääsisi sisustuspuuhiin? Itse asiassa viikonloppuna iski jonkinlainen tarve päästä puuhastelemaan jotain konkreettista, joten kaivoin Onnenrannan alakerran palaset esiin ja suunnittelin ryhtyväni tapetointipuuhiin. Vaan toisin kävi. Mikään tapeteista ei tuntunut oikeanlaiselta isomman huoneen seiniin - tai sitten tapettia ei vain yksinkertaisesti ollut riittävästi. Sisäkaton sain sentään kuntoon. Oma maalausjälkeni (tai oikeammin kärsivällisyyteni) kun ei ole sieltä parhaimmasta päästä, niin olin jo aikoja sitten päättänyt, että katot pitää päällystää muilla materiaaleilla. No, tuota kattoa on nyt sitten käytetty allaolevassa kuvassa kuvausalustana. :D Kokosin myös alakerran vielä kertaalleen kokeeksi ja tajusin vasta nyt, että kesäisessä maalausurakassani jäi yksi kohta noteeraamatta. Ulkoseiniin on nimittäin tarkoitus jäädä maalattu pinta ja kun talon oikean laidan huonesyvyys on pienempi kuin vasemmalla, niin väliseinistäkin jää tietysti pieni osa ulkoseiniksi. Arvatkaa vaan, muistinko pintamaalata nekin... Täytynee kaivaa maalausvälineet uudelleen esiin - onneksi maalia jäi sentään vielä jäljelle.

Mutta pikkiriikkistä edistystä siis kuitenkin.

7.2.2010

Reuttereita

Onnenrannan kokoaminen odotuttaa itseään, kun minulla on vielä hakusessa senkki/lipasto, jonka päälle aion sen laittaa. Kissojen takia sitä ei kannata pahemmin jättää lattialle pyörimään, kun en kuitenkaan ajatellut sisustaa sitä kissankarvoilla. :) Mutta on tässä sentään edes jotain miniasioihin liittyvääkin ehtinyt tapahtua.

Sain työkavereilta läksiäislahjaksi lahjakortin Minimaailmaan ja päätin, että se pitää käyttää sellaisiin minijuttuihin, joita en normaalisti itse ostaisi. Toki minulla on ennestäänkin Reutterin posliineja mutta enemmän ne ovat jääneet haaveiluasteelle. Tässä nyt sitten näkyy tätä saalista ja hiukan jäi vielä kortin arvosta käyttämättäkin.


Kuva ei tee oikeutta tuolle takan väritykselle. Luonnossa se on paljon kauniimman värinen - ja ehdottomasti yksi niistä esineistä, joita en normaalisti olisi hankkinut. Onnenrantaan se ei kylläkään tule päätymään, koska siellä väriteema tulee olemaan enemmänkin sinivalkoinen, mutta kyllä sillekin on jo paikka tiedossa.

My recent Reutter porcelaine purchases, thanks to my former co-workers.