22.3.2009

Vaihteeksi kortteja

Höyhenet eivät oikein suostuneet yhteistyöhön noita taannoisia silmikoita tehdessäni, joten päätin koettaa, olisiko pääsiäiskorttien kanssa parempaa onnea.

Since the feathers would not cooperate with me while I was creating those masks earlier, I decided to try my luck with Easter cards.
Korttipohjat ovat Sinellistä (vihreät) ja Suomalaisesta kirjakaupasta (keltaiset). Taustapaperit ovat enimmäkseen Forever Friends -sarjan lehtiöistä. Narsissi on Sinellistä ostetusta 3D-vihkosesta. Höyhenet, tarrat ja nauhat ovat Tiimarin kamaa.


Tämä leimakuva oli osa isompaa ostamaani kuvaerää. Itsellänikin on pari leimasinta mutta kun niitä tulee niin harvoin käytettyä ja kuvat tulevat vain itse lähettämiini kortteihin, niin en näe syytä lähteä kuluttamaan rahaa omiin leimasimiin.Tämä leimasin on sitten niitä harvoja poikkeuksia eli Tiimarista ostettu halpaversio - mutta sopii minun tarkoituksiini. :)

Tässä toinen versio samasta aiheesta.Tämäkin Penny Blackin pupukuva on tullut ostettuna. Värit eivät ehkä ole ihan ilmeisimpiä pääsiäisvärejä (orvokeista puhumattakaan) mutta tuo pupu on niin mahdottoman suloinen, etten voinut vastustaa tällaista kokeilua.

1 kommentti:

Maissi kirjoitti...

Hienoja ja pirteitä korttia kaikki, alimmainen on suosikkini värimaailmansa johdosta sekä tuo vasemmalla puolella oleva koriste on kivannäköinen :)