6.6.2009

Markkinoilla minäkin

Lahden Miniatyyrimarkkinoilla vietin minäkin suuren osan päivästäni. Kaikenlaista tarttui mukaan ja silmiin osui vieläkin enemmän kaikenlaista kivaa, mihin tämänkertainen budjetti ei antanut myöten. Hannalta on kyllä tarkoitus jatkossa tilata miniversiot omista kissoistani, samoin nukkeja täytyy alkaa pikkuhiljaa katsoa sillä silmällä.

Ihan kaikkien myyjien nimiä en muistanut laittaa korvan taakse, joten jos tunnistatte omianne, niin ilmoitelkaa ihmeessä.

I spent a few hours at Lahti Miniature Fair today. I bought all kinds of stuff and coveted even more but my budget would not allow it.


Vasemman alalaidan arkku, laatikko, talouspaperiteline, lihamylly ja vasara ovat Helkan Vajasta. Muut esineet ovat ainakin neljältä eri myyjältä.


Erilaisia nahka- ja kangastilkkuja kolmelta eri myyjältä. Toisesta lukemastani blogista selvisi, että ainakin Tiinalta taisi olla kankaita.


Pakkausprinttejä (PienenPieni, Nukkekotiyhdistyksen pöydästä) ja liljakitti (Katriina Alaselta). Pussi viheraineksia taisi löytyä 50 sentillä jostain muusta pöydästä.


Susannalta herkullisen värisiä saippuoita, kaaleja ja sitruuna(mehu)setti, joita ehdin jo etukäteen ihastella hänen blogissaan. :)


Leea Lehelmän pöydästä lehtiä sekä sinappi- ym. tuubeja, joita unohdin hankkia joulukuun Nukke- ja nallemarkkinoilta.


Mirjalta niiiiin aidon näköisiä vihanneksia ja hedelmiä. :) Astiat ovat Wooperilta.


Ja tässä vielä lisää Wooperin tuotantoa. Tuo vihreä maljakko on aivan hurmaava - enkä todellakaan ollut ainoa, joka tykästyi tänään noihin raitoihin. ;) Nyt kun Pierren pajakin tuli nähtyä ihan livenä muiden näyttelytöiden ohella, niin ei voi kuin todeta, että odotan jo innolla ensi vuoden markkinoita.

5 kommenttia:

raija bee kirjoitti...

Etpä Sinäkään ihan tyhjin käsin markkinoilta lähtenyt :) Noita Wooperin raidallisia kulhoja minäkin hypistelin moneen kertaan... vielä jäi ostamatta.

Julianna kirjoitti...

Mahtavat ostokset olet tehnytkin! Se on harmillista kyllä,että tuo raha on usein esteenä. :)

leilukka kirjoitti...

Onpa tavaraa kertynyt sinullekin hurjasti.

Anname kirjoitti...

Ihanat ostokset kerta kaikkiaan! Herkullisen näköinen sitruunamehu-setti :)

Saana kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia! :o)

http://saanan.vuodatus.net/