23.8.2009

Massailua ja kerhoilua

Toisena massailukokeilunani tein appelsiineja sekä kokonaisina että viipaleina. Kuvasta puuttuu jälleen kerran mittatikku mutta 1:12-kokoisista massailuista on siis kyse. Ohje on Angie Scarrin Making Miniature Food and Market Stalls -kirjasta. Samaa ohjetta on kokeillut varmaan vähintään joka toinen yhtään miniatyyreja massaillut. :) Osa appelsiineista on sen verran pieniä, että soveltunevat paremmin mandariineiksi. Väriin olen tyytyväinen mutta täytyy tuota viipaleiden ja puolikkaiden leikkaamista vielä harjoitella. Ylijääneestä massasta väänsin sitten tunnistamattoman piirakan koristeineen.

As my second attempt at making polymer clay food I made oranges (whole and slices). I used instructions from Making Miniature Food and Market Stalls by Angie Scarr.


Tällä viikolla olin myös ensimmäistä kertaa mukana paikallisessa nukkekotikerhossa. Teimme taulunkehyksiä ja veikkaanpa, että moni meistä päätyy tämän kerran jälkeen hankkimaan itselleen jiirileikkurit (jotka jossakin näyttävät kulkevan myös viistesaksien nimellä) - niin käteviksi ne osoittautuivat kulmaosien leikkaamisessa.

Oma tauluni on vielä hieman keskeneräinen. Tarkoitukseni on maalata kehykset vähän paremmin ja lisäksi vaihtaa tauluun toinen kuva (tämä on sopivasti vielä liimaamatta), jotta saan nallelle paremmin lastenhuoneeseen sopivat kehykset. Nallekuva on muuten peräisin taannoisesta postin kuvastosta.

Earlier this week I was for the first time ever in a local miniature club meeting. Here's the picture frame I made, although it is still work-in-progress. I am going to re-paint it and use another picture, so that I can make a more suitable frame for the teddy bear.

4 kommenttia:

sari kirjoitti...

Kiva kun kävit ilmottautumassa joulukalenteriini! Laitoin sinulle luukut 3 ja 18. Olen muuten aivan ensimmäistä kertaa näillä sinun kivoilla sivuillasi!
Laitan sinulle s-postia.

riSa kirjoitti...

Kiitokset - ja osoitteet tulikin jo vaihdettua! :)

minimami kirjoitti...

Hienoja nämä sinunkin massailut! Jostainhan sitä pitää aloittaa:)

riSa kirjoitti...

Kiitos, ja toivottavasti suuntaus jatkuu parempaan päin. :D