3.2.2011

Vaihteeksi ostoksia

Viime lauantaina kävimme nukkekotikerhon porukalla tutustumassa Kansallismuseon Unelmien koti -nukkekotinäyttelyyn. Siellä riittää katsomista vaikka useammallekin käynnille (esim. on ihan eri asia nähdä Väinölä kolmiulotteisena luonnossa kuin vain kuvissa) - ja näyttelyn oheisohjelmat kannattaa tietysti myös merkitä kalenteriinsa.

Museokaupastakin tuli loppujen lopuksi ostettua nukkekotijuttuja eli pitänee tunnustautua hiukan yllytyshulluksi, kun tuli ostettua alla olevan kuvan keittiökalusteet. Ja oikeasti ei edes paljon tarvinnut yllyttää. :D En ole vielä kokeillut, soveltuvatko Onnenrantaan, mutta hintansa puolesta näitä kelpaa kyllä vaikka tuunailla mieleisikseen.

Vihreä kannu ja lasit sekä vähän pienempää mittakaavaa olevat kylpyhuonekalusteet ostin samana päivänä Askarellista. Loput tavarat eli hatut, silkinpalat ja lautaset ovat puolestaan Punainen Kivi -nettikaupasta.


Näin siis lähti tämänkin vuoden ostosputki käyntiin. :)

Muok. 7.2.:
No nyt selvisi keittiökalusteiden valmistajakin ja ihan vahingossa... Tänään tupsahti postiluukusta helmikuinen The Dolls' House Magazine ja sen loppupuolelta osui silmään Tasma Productsin kokosivun mainos, jossa oli juuri samanlainen keittiö. :) Jälleenmyyjistä ei ole itselläni tietoa mutta tämä on siis valmistaja.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania ostoksia :O)

Saga kirjoitti...

Kiva tuo keittiö. Muistatko valmistajaa?

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt!
Olen myös tässä kuussa menossa katsomaan Kansallismuseon nukkekotinäyttelyn. Kiva tietää, että museokaupassa on myynnissä nukkisjuttuja :)

Mare kirjoitti...

Pitää varmaan pistäytyä uudemman kerran museossa. Museokaupan tavarat nyttävät olevan melkoisen vaihtuvia. Keittiö on kyllä yksi tyylikkäimmistä mitä olen valmiina nähnyt. Kelpais mulle ihan 1:1 kotiinkin. Mukavia löytöjä muutkin pienet.

riSa kirjoitti...

Saga: Valmistajan tietoja en nyt valitettavasti löytänyt. Keittiön osat (joista ostin kaksi) olivat Museokaupan hyllyllä ilman pakkauksia. Muistelen kyllä nähneeni noita jossain kaupassa aiemminkin - kunhan muistaisin missä. :)