3.4.2011

Orvokkeja ja takorautaa

Kansallismuseon nukkekotiviikonlopun jälkimmäisenä päivänä oli ohjelmassa mm. orvokkityöpaja. Nämä ovat vielä istuttamatta mutta muuten ehdin saada kukat parissa tunnissa melkein valmiiksi.


Itse olin iltapäivällä vetämässä työpajaa, jossa tehtiin takorautakoristeita paperista. Päätyönä oli peili mutta lopuista kuvioista sai näppärästi askarreltua vaikkapa pannunalusen (oikeassa alakulmassa). Pajaan osallistuneet olivat selkeästi kyllä ohjaajaansa taitavampia, niin onnistuneita töitä he saivat aikaan. :) Olen huomannut, että itselleni jäävät kappaleet tulen kovin helposti sutaisseeksi vähän "sinne päin" (kuten nämä alla olevat tekeleet), vaikka lahjoiksi tai swappeihin meneviin yleensä yritänkin saada aikaan parempaa jälkeä.

Kiitokset työpajaan osallistuneille - kanssanne oli ilo työskennellä!


Tämän Marille lähettämäni taulun tein aiemmin samalla tekniikalla.

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ollaankin oltu samassa työpajassa, orvokkeja tekemässä :). Mä niitä tässä just yritän valmiiksi tehdä. Ja myöhemmin olin sun pajan vieressä koria punomassa, mutta kävin loppupuolella vilkaisemassa sun pajaa.

Dinsku kirjoitti...

ihana peili ! Onko ne kiekurat tehty hammastikun avulla?

riSa kirjoitti...

Heli: Näinpä sitä liikutaan samoissa paikoissa. :) Orvokkeja olisi ollut mukava tehdä enemmänkin mutta minulta loppuivat ne pienemmät lehdet jossain vaiheessa - mutta kunhan nyt saisin nämäkin viimeisteltyä.

Dinsku: Joo, ne on pyöritelty cocktailtikun avulla mutta silmäneulakin käy siihen aika hyvin.

Heidi kirjoitti...

Ihanan herkkiä orvokkeja ja nuo "taokset" sitten taas näyttää jämäköiltä niinkuin kuuluukin... :O)

MarEve kirjoitti...

Heippa!
Minä istuin vieressäsi orvokkipajassa.Tunnistin sinut tästä blogikirjoituksestasi, sillä kerroit meneväsi vetämään "Takorautapajaa".

Sirpa J kirjoitti...

Hei
Olin sunnuntaina pajassasi takomassa peilinkehyksiä :) Mielenkiintoinen uusi tekniikka: tulen tekemään tällä idealla ihan varmasti muutakin. Kiitos opastuksesta - oli oikein mukava tutustua.

Saga kirjoitti...

Onpa ihania orvokkeja!

Merja kirjoitti...

Orvokkeja tekemässä olin minäkin, tosin eivät ole kaikki vieläkän valmiita, mutta kivaa oli. Meidän pitäisi vaihtaa, minulta kun loppuivat ne isommat lehdet :) Sinulla ovatkin kukat jo hyvässä mallissa ja tuo takorautakehys on kyllä hieno.

Susi kirjoitti...

Los pensamientos magnificos y el hierro forjado es precioso¡¡¡,me encanta todo, felicidades, un beso.
Susi