12.6.2011

Lahden ostoksia

Eilisestä(kin) hellepäivästä huolimatta Lahdessa näytti olevan oikein onnistuneet miniatyyrimarkkinat. Sisätiloissa oli mukavan väljää ja pöytien välissä kerrankin kunnolla tilaa liikkua. Tuttujakin alkaa tulla vastaan näissä kuvioissa yhä enemmän ja uusia ihmisiä on tietenkin kiva myös tavata. Ja totta kai tuli taas tehtyä myös ostoksia:


Punaisesta Kivestä nallekangas, Krizzeltä pari kittiä ja Tuitelilta The Beatrix Potter Toys and Designs Book. Sänky ja lipasto olivat molemmat samasta pöydästä mutta pöytäkartankaan perusteella en ihan saanut muistiani virkistettyä - jos tunnistat myymäsi tuotteet, niin kerro ihmeessä. :)

Muok. 15.6.:

Sirkka: Kiitos, kun "ilmoittauduit" - arvelin, että saattoi olla teidän pöytä, kun katselin pöytäkarttaa jälkeenpäin. Ja tosiaan harmi, ettei tullut esittäydyttyä. Toivottavasti ensi kerralla on parempi onni tässä asiassa. :)


Kirjoja Elinalta, pari astiaa ja tarvikkeita Sinikalta ja vihreä villatakki Annelilta. Siniset neuleet sekä muistitaulu, saippua ja harja ovat myös Tuitelin pöydästä ja takansuojus, tyynyjä sekä avaintaulu ilmeisesti Tuulalta ja Minnalta (?). Mikki on Hannan käsialaa ja Aavalta ostin simpukkataulun ja paperihatun. Loput tavarat ovat nk-piiriläisiltä, joita oli mukava tavata ihan kasvotusten tässä muutaman kevään mittaan tehdyn swapin jälkeen, eli katiska on Marilta ja pienenpienet pitsiliinat ja keramiikat Tiinalta.


Ja tietysti ruokavarastoa piti täydentää: Tellulta erilaisia annoksia, Mirjalta sieniä, grilliruokia, marjoja heinänkorressa ja erilaisia leivonnaisia ja vielä Pihlalta pari karkkipussia. Hups, oikeaan yläkulmaan eksyi margariinipaketin lisäksi vähän muutakin kuin ruokia, mm. aikakauslehti ja Raid-purkki Leean pöydästä.

Kotona huomasin, että olin käyttänyt hieman vähemmän rahaa kuin kuvittelin, koska löysin vielä pari seteliä ostosten seasta. Vaihtorahat eivät siis olleet menneet suoraan kukkaroon kuten normaalisti. No, joskus näinkin päin. :D

6 kommenttia:

MarEve kirjoitti...

Kaikkea ihanaa olet ostanut. Minulta jää Lahden markkinat aina väliin, sillä viikko-osake Katinkullassa sattuu aina samaan ajankohtaan.

Tiina kirjoitti...

Mahtava saalis. Olipa KIVA tavata!! :-D

anneve kirjoitti...

Aivan ihastuttavia ostoksia olet tehnyt
ja oli myös kiva nähdä!

Heidi kirjoitti...

Ostoksesi ovat upeita kaikki,tuo katiskakin joka otti silmääni päällimmäisenä :O)

Sirkka kirjoitti...

Mukavia ostoksia! Näyttääpä siellä olevan meiltäkin sänky ja lipasto. Harmi kun ei tunnistettu toisiamme.

Mari kirjoitti...

Hienon saaliin sait kasaan :)
Oli mukava tavata!