30.9.2011

Syysvaihto

Nk-piirin syyskuun vaihtoaiheena oli syksy ja pitkästä aikaa minäkin uskaltauduin osallistumaan, vaikka kiireitä edelleen riittää. Omat pakettini ovat vielä avaamatta mutta koska uteliaisuus vei voiton tahdonvoimasta, niin ehdin jo käydä muiden blogeissa kurkkimassa, mitä ihanuuksia minua kotona odottaakaan. :D Huomenna pääsen vihdoin availemaan pakettejani - päivitän kuvat myöhemmin tähän postaukseen.

Mutta kiitokset jo nyt kaikille tästä mukavasta vaihdosta, joka toi kaivattua piristystä tänne syyssateiden keskelle! (Vaikka tänään onkin kyllä ollut ihan poikkeuksellisen aurinkoinen ja lämmin syyspäivä.)

Muok. 2.10.
Vihdoin sain kuvattua saamani minit - tässä nämä kaikki ihanuudet:Itse lähetin kaikille syksyyn liittyviä opetustauluja, kun koulutkin ovat taas näin syksyllä täydessä käynnissä. Sienikartoissa on ripustusnarut mutta muut jätin ilman naruja, jotta niitä voi halutessaan käyttää muuhunkin tarkoitukseen. Marraskuu-aiheinen sateenvarjokuva sopii lastenhuoneenkin seinälle ja metsästysaihe taas... no, toivottavasti sillekin löytyy käyttöä.


Kaija sai vielä emolahjaksi vaahteranlehtikranssin ja kynttilän. Tietysti nukkekodissakin huolehditaan paloturvallisuudesta eli kranssissa kyseistä kynttilää ei tietenkään polteta. ;)

5 kommenttia:

Dinsku kirjoitti...

Oi ihania :)

Heidi kirjoitti...

Noi on kyllä aivan huippuja noi "vanhat" taulut, mistä oletkin saanut :O)

HoO kirjoitti...

Kiitos vaihdosta!

Heli kirjoitti...

Kiitos sinullekin :)

TINK - SONIA kirjoitti...

Hi Risa,love your minis and swaps! I'm a happy new follower of your work and I invited you to visit my blog and participate in my little plants giveaway.Best mini regards from Spain,Sonia.