1.1.2012

Minilupauksia ja arvontaa

Oikein hyvää alkanutta vuotta!

Alunperin suunnittelin julkaisevani tämän kirjoituksen uudenvuodenaattona. Tapaninpäivän myrsky kuitenkin sotki nämä suunnitelmat: olin vierailulla vanhempieni luona ja vaikka sähköt olikin saatu vihdoin palautettua lähes neljän vuorokauden katkoksen jälkeen, niin lankapuhelinliittymän kautta toimiva nettiyhteys oli edelleen poikki puun kaaduttua linjoille. Niinpä uudenvuodenlupausten teko jäikin alkaneen vuoden puolelle.

Blogini täytti joulun alla kolme vuotta, ja koska arvontoja näkyy olevan käynnissä yhdessä jos toisessakin blogissa, niin laitetaanpa vielä tännekin yksi. Mutta - arvontaan osallistuminen edellyttää "minilupauksen" tekemistä.

Eli: Mitä mineilyyn liittyvää lupaat tälle vuodelle?

Omat "minilupaukseni" kuuluvat näin:
  • Lupaan edistää Onnenranta-projektiani tämän vuoden aikana vähintään parin huoneen verran.
  • Lupaan olla tänä vuonna paremmin aikataulussa vaihtoihin liittyen.
Olen jo useamman vuoden ajan luvannut itselleni, että "sitten kun" asunnon remontti on ohi, niin käytän enemmän aikaa mineilyyn. Nyt kun 4,5 kk:n remonttievakko on takanapäin, huonekalutkin melkein kaikki toimitettu (no jaa, verhotkin vielä puuttuu) ja tavaroita pääsee vihdoin järjestelemään paikoilleen, voi elämä alkaa pikkuhiljaa palata normaaleihin uomiinsa. Eli toivoa siis on, että nämä lupaukset pystyn jopa pitämään. :)

Mitä sinä lupaat?

Lupauksia voi tehdä ja arvontaan osallistua aina pe 20.1.2012 klo 21 asti.
Arvonnan jälkeen käyn laittamassa tiedon voitosta voittajan blogiin, jos sellainen on. Blogittomien kannattaa käydä itse tarkistamassa tilanne tästä blogista tammikuun loppuun mennessä, koska sähköpostiosoite ei näy minulle (enkä suosittele sen kirjoittamista kommenttikenttään).

Lupaan myös kerrankin julkaista kuvan arvontapalkinnosta blogissani ennen kuin osallistumisaika on ehtinyt kulua umpeen. :D

Tässä vielä muutama vähemmän todennäköinen kuva uudenvuodenaatolta - nämä on siis oikeasti kuvattu eilen.

Kuumailmapallo:


Huono kuva, mutta orvokki se siellä sinnittelee:


Pajunkissoja uudenvuodenaaton kahvipöydässä:


All my blog visitors are welcome to participate in this little giveaway. All you need to do is let me know what is your mini/dollhouse-related New Year's resolution. The last day to comment on this post is Friday, 20th January, 2012 (at 9 pm Finnish time).

42 kommenttia:

Dinsku kirjoitti...

Osalistun mielelläni arvontaasi :DTää on tosi kiva tapa osallistua tähän :D
Minä lupaan...
-saada swappini aikasemmin liikkeille,ettei aina jäisi viime tinkaan

-tehdä ensin tuo yksi nukkekoti valmiiksi ennen kuin hankin toisen.

Kia kirjoitti...

Tälläiseen arvontaan en ole ennen törmännytkään, joten pakko kokeilla :)
Omat lupaukseni:
-Yritän pitää neljä nukkekotia rajoituksena, tähän huusholliin ei enempää mahdu:)
-Teen rohkeasti uuden minin, jos aikaisempi ei tyydytä, ja suunnittelen huolella.

Hyvää alkanutta vuotta
Kia
www.villaharper.blogspot.com

Heidi kirjoitti...

Pakko osallistua, joten minä lupaan kautta kiven ja kannon tekeväni ostamaani minikasvihuoneeseen suunnittelemani jutun, joka vieläpysyköön yllätyksenä :O)

Tuikku kirjoitti...

Onnea vaan kolme vuotiaalle blogille! Osallistun arvontaa lupaamalla tehdä kahteen nukkekotiini ainakin yhden huoneen molempiin valmiiksi. Lupaan myös järjestää matskuni ja luopua liiasta. Ja tietysti niistä voisi myös tehdä jotain!

Mare kirjoitti...

Onnittelut blogille! Ja blogin pitäjälle kaikesta jakamisesta.
Itselleni lupailen antaa aikaa näpertelyyn kaiken arjen tohinan keskellä. Viikko olisi vielä lomaakin jäljellä, josko johonkin saumaan ;)

Kuvat olivat mainioita. Omassa pihassakin orvokki on puhjennut loistoonsa. Eikä mikään viime kesän kasvatti, vaan edellisenkesän siemennöksiä penkissä.

Liisa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta 2012 sinulle!

Olen kerännyt keskeneräisiä minitavaroita yhteen laatikkoon. Lupaan tehdä niistä muutaman valmiiksi tämän vuoden aikana.

Tiina :-) kirjoitti...

Onnittelut kolmivuotiaalle!
Minä lupaan
- siivota nukkekoti-, käsityö- ja askartelutavarani ja Tuikun tavoin luopua liiasta ja
- tehdä vaihtotavarat ajoissa, jolloin vältyn stressiltä.
Hauskoja kuvia. Minulla sinnittelee parvekeella syyskuussa ostettu syklaami vielä elossa ja tosiaan aatonaattona huomasin pajunkissat täälläkin.
Juu ja kuusessa oli kerkkoja, kun se tuotiin sisään.
Hyvää vuoden jatkoa!

MarEve kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Uskallan kai minäkin luvata, että yksi huone "remontoitavaan taloon" valmistuisi ja jos talon asukas saisi nimen ja ehkä vaatteetkin.

Maria kirjoitti...

Mukaan arvontaan:

Lupaan saada kuluvan vuoden aikana Väinölän "valmiiksi".

Sinikkam kirjoitti...

Hauska arvonta! Minilupaukseni voisi olla se, että kesällä uudelleen löytämäni mineilyinto pysyisi seuraavankin vuoden ajan. On ollut kiva huomata, miten mukavaa onkaan saada taas pieniä esineitä tehtyä. Tämän vireen siis toivon jatkuvan! :)

Vesitornin juurella kirjoitti...

Tärppäisiskö arvonnassa :o)
Lupaan ollaa ahkera uuden nukketaloni kanssa. Rakennusvaihe vasta menossa. Kivaa puuhaa!!
Hyvää vuotta 2012 Sinulle!

Lotte kirjoitti...

Mukava arvonta sinulla, ilman muuta siis mukaan :)

Minä lupaan saada kolmen karhun taloa valmiimmaksi. Lupaan myös aloittaa joulukalenteri-ylläreiden tekemisen hiukan aikaisemmin kuin tänä syksynä ;D

HoO kirjoitti...

Mie lupaan olla swappien tekemisen kanssa hiukan aiemmassa ettei jäisi aina niin viime tinkaan ;)

Joulukalenterin luukkujen teon tahtoisin aloittaa myös vielä varemmin kuin tänä vuonna :)

Lupaan myös edistää Nukkekoti Länsitupaa.

Mmilya kirjoitti...

Ihana arvonta :)

Lupaan kirjoittaa blogiani ja olla 3kk karkkilakossa :)

miljuska_@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Lupaan vähentää shoppailua.

milana.h@hotmail.com

Mari kirjoitti...

Onnea kolmivuotiaalle!
Mie lupaan aloittaa viimein autotallissa tönöttävän nukkiksen remppaamisen ja olla muitten tavoin ajoissa swapeissa :)

Lorainne kirjoitti...

Minulla oli hieno tavoite joululomalle: listata molempien talojen ja kaikkien pienoishuoneiden puutteet ja korjata niistä mahdollisimman moni. No, lomaa on jäljellä vajaa viikko, ja olen tapetoinut toisen talon pienimmän huoneen. That's it. Lupaan siis tehdä ensi vuonna paljon sellaisia minejä, joita oikeasti tarvitsen projekteihini, ja tapetoida Villa Vaahteran. Kokonaan. (Kääk!)

Onnea blogillesi ja ihanaa uutta vuotta! :)

Anja kirjoitti...

Mukaan, mukaan! Ja lupaukseni tälle vuodelle on, että jokaisena kertana askartelemisen lopetettuani vien kaksi tavaraa vähintään paikoilleen tai järjestän niille paikan ellei sellaista ole.

Hannele (Violet) kirjoitti...

Heissan! Arvontaan mukaan! Mineilylupaukseni on, että teen keskeneräisiä minimaailmojani loppuun mm. piparkakkutalo ja aloitan ainakin yhden uuden projektin. Opettelen myös uusia taitoja. Lupaan myös siivotan askartelunurkkaukseni sellaiseen kuntoon, että ei aina tarvitse mennä keittön pöydän ääreen!

Madame Lepola kirjoitti...

Onnittelut taaperoikäiselle;O

Ilmoittaudun mukaan lupaamalla:
tehdä ainakin kirjahyllyn sekä takan kirjastoon Villa Lepolassa.
Sekä auttaa Olga-neitiä oman talonsa rakentamisessa (hän tosin asuu 500km päässä) lähettämällä hänelle materiaaleja sekä yhdessä miettimällä mitä mistäkin voi tehdä. (tämän olen jo joululahjan muodossa aloittanut ;O )

AinoS kirjoitti...

Arvontaan mukaan. Yleensä en lupaa mitään mitä en voi toteuttaa koska lupauksethan on pidettävä ettei tule pettymyksiä toisille. No lupaan jatkaa rintamamiestalontekoa ainakin jonkin verran eteenpäin.( enköhän tuon lupauksen voi siis toteuttaa ).

Saga kirjoitti...

Onnittelut 3-vuotiaalle! Minä lupaan ainakin aloittaa vastikään kierrätyskeskuksesta löytämäni talon remontin.

Aino kirjoitti...

Onnittelut blogisynttäreistä! :) Minä lupaan saada mummulaa taas askelen enemmän valmiiksi, seuraavaksi työn alle pääsevät vaarin pimiö, sauna ja varasto. Herra Mäyrän omenapuusta tekisi kovasti mieli luvata sen valmistuvan, mutta en ehkä sittenkään uskalla... Lupaan myös olla ostamatta ainakaan kovin montaa uutta kittiä, ennen kuin olen rakentanut valmiiksi entiset.

Anneve kirjoitti...

Mukaan, mukaan ja lupaaaann....
No ainakaan uutta taloa en saa hommata. Siis lupaan, etten hommaa. Näitä laatikkotaloja vain, jos on pakko. Ja vain jos on ihan pakko.
Ja joulukalenteriin ryhdyn ajoissa ja muihinkin mihin lupaudun mukaan. (jaa, onkos pakko kaikkeen aina lupautua, voisikos.. ei, ei sitä EN lupaa) Ja - mies kysyi tässä juuri, että onko pakko aina hurahtaa kokonaan? Onkohan se sama asia kuin intensiivinen ja omistautunut, mutta eihän se ole paha - vai voiko olla vähemmän hurahtanut - ei, sitäkään EN lupaa. No, eiköhän sitä ollut tässä... :-)

Sirkka kirjoitti...

Mukaan arvontaan! Jospa uskaltaisin luvata, että saan ainakin yhden talon sisustettua valmiiksi.

ebbuebbu kirjoitti...

lupaan pestä joka päivä meikit pois, en siis mene nukkumaan meikit naamassa :)

Anonyymi kirjoitti...

lupaan olla pääsiäiseen asti karkkilakossa :)


alluppi

Nukkistelija kirjoitti...

Onnittelut blogille! Minä lupaan tehdä olohuoneen ja eteisen valmiiksi moderniin talooni sekä aloittaa makuuhuonetta. Huh, toivottavasti ei tullut luvattua liikoja :)

Johanna Järvenpää kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle blogille! Minä lupaan tänä vuonna siivota ja järjestellä kaikki askartelumateriaalini, jotta mineilykin sujuisi vaivattomammin :)

Jossu75 kirjoitti...

Onnittelut 3-vuotiaalle!
Lupaan tehdä valmiiksi monta ostamaani kittiä enkä vaan haali niitä lisää.

Raija Maula kirjoitti...

Mukaan arvontaan tietysti. Lupaan tehdä Periwinklen Kartanon kellariin ikkunat.

Johanna kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle! Tietysti haluan arvontaan mukaan! :) Olen suunnitellut itsekin järjestäväni arvonnan blogissani jo kauan. En vaan ole saanut aikaiseksi toteuttaa sitä. No nyt lupaan, että tänä vuonna järjestän arpajaiset blogissani. :) Ja teen ainakin yhden (toivottavasti enemmän) valaisimen valaisinmyymälääni.

Sirkku kirjoitti...

Onnea!Lupaan nukkua enemmän ja askarrella vähemmän iltaöisin.

carmen kirjoitti...

felicidades! Me gustaría participar y o llevo a mi blog, pero yo no prometo nada, no vaya a ser que no cumpla...

Ana kirjoitti...

Hola, me gustaría mucho participar, mi propósito de año nuevo es conseguir mi casita porque todavía no tengo, un abrazo Ana (mucuy) acamarah.50@gmail.com

Maija kirjoitti...

Mukaan minäkin.
Paljon ei voi luvata,mutta ainakin pölyt minikodista pois...

Taina kirjoitti...

Onnea paljon blogille. Minä lupaa lenkeillä kovasti, että liika kilot lähtee veks pois. Ja nukkekoti lupaan maalta juttuja :) jotka on kesken. T: Nukkekoti Jie

Maria Ireland kirjoitti...

Congratulations on 3 years blogging. I would love to take part in your draw. I promise to finish my cottage and to try something new.
Hugs Maria

Anita kirjoitti...

Lupaan harjoitella blogin pitoa, neulon ja virkkaan edelleen. Osallitun mielelläni arvontaan.

Sirkka kirjoitti...

Onnea kolmivuotiaalle! Minä lupaan siivota askartelupöytäni ja sen ympäristön vähän useammin sekä laittaa tarvikkeet paikoilleen, että se siivoaminen onnistuu.

Plushpussycat kirjoitti...

Congratulations on three years of blogging! I'm so glad I found your blog (after much searching!). ;-) My new year's resolution is to take on a reasonable number of projects (not buy too many bargain dollhouses that I think I REALLY want to decorate!). I guess my key phrase is to pace myself! :-) Thank you for this opportunity in your draw! :-) Jennifer

Piikko kirjoitti...

Oikein mukavaa syntymäpäivää!!!
-Taidanpa vielä ehtiä mukaan arvontaankin. Vaan enpä taida uskaltaa luvata mitään. No, ainahan noita nukkistavaroita voisi yrittää pitää 'hieman' paremmassa järjestyksessä.;D
t.piikko