30.7.2012

Forssassa minäkin

Pääsin kuin pääsinkin Forssan markkinoille, vaikka Tampereen ja Lahden tapahtumat jäivätkin tänä vuonna minulta väliin. Puolisentoista tuntia kului Nukkekotiyhdistyksen pöydän takana, ja ostoksiakin kertyi jälleen ihan mukavasti.


Marian u-p-e-a kirja oli aivan ehdottomasti ostettava. Suosittelen lämpimästi tämän kirjan hankkimista! En kuitenkaan lähtenyt ostamaan kirjaa heti ensimmäisessä ryntäyksessä, joten kirjan miniversiot ennättivät tietenkin mennä kuin kuumille kiville.

Sängynpeite ja keinutuolimatto ovat Katriina Aallon pöydästä, takka puolestaan Tarulta. Takana vilahtavat kangaspalat ovat Kirsi Huttusen pöydästä.


Keramiikkaa: vasemmanpuoleinen sininen Tarulta, muut Tiinalta.


Mirkalta mehumaija pulloineen, marjanpoimuri ja lettupannu.


Ruokia ainakin Saaralta (vasemmanpuoleiset), Tuitelilta (rikottu kananmuna), Mirjalta (sipsit ja säilyketölkki), ilmeisesti Minna Luukkasen pöydästä (pullat ja karjalanpiirakat) sekä Elise Rasehornilta (täysjyväsämpylät ja kookosjuomat; samoin alemman kuvan kortti on samasta pöydästä).


Kangaspuut Mirkalta, Barbat Marialta, Nalle Puh -tyynyt (käsittääkseni) Minna Luukasen pöydästä. Paperinukkevihko Saaralta ja - miksi näitä kutsutaan? - kuvapalikat Tuitelilta. T-paita Mariannen, Johannan ja Katjan yhteisestä pöydästä, laukku Nohnolta ja kirjat Susannalta.


Ja pitihän Hannalta hankkia myös yksi koira, vaikka mukaan lähti taas yksi kissakin. Tämä on niin mainiossa asennossa, etten voinut vastustaa kiusausta. ;) Korvan taakse jäi vielä kutkuttamaan miniversio tuosta meidän vielä(kin) nimettömästä kissasta. No, pitihän sitä sitten hankkia vähän muutakin kissarekvisiittaa: ruokakuppi on Mariannen, Johannan ja Katjan yhteispöydästä ja kissanhiekkapussi puolestaan Saaralta.

Oli todella mukavat markkinat ja erityisen mukavaa nähdä tuttuja ja tehdä myös uusia tuttavuuksia. :)

12 kommenttia:

Anneve kirjoitti...

Ihanuuksia on tarttunut matkaan ihan roppakaupalla! :-)

Maija kirjoitti...

Auts mitä ihanuuksia

AinoS kirjoitti...

Kivoja hankintoja kaikki ja niin tarpeellisia. Laitoin sulle luukut varatuksi.

Lotte kirjoitti...

Ihania ostoksia! Noi Hannan elukat on ihan ylisöpöjä!

Merja kirjoitti...

Voi miten hienoja ostoksia!

Maria kirjoitti...

Ihania ostoksia! Oli mukava nähdä!! :)

Heidi kirjoitti...

Mahtavia ostoksia...harmi etten päässy taaskaan sinne

- Virpi kirjoitti...

Kiva kun lähdit joulukalenterivaihtoon kanssani! Laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen virpi.kanniainen@gmail.com, sovitaan joulujutuista tarkemmin!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas melkoinen määrä hankintoja! Se on uskomatonta kuinka paljon tavaraa saa pieneen nukkekotiin oikein mahtumaan!

iizu kirjoitti...

Olet saanut blogi-palkinnon, vilkaise tänne:
http://iizunblogi.blogspot.fi/2012/08/blogi-palkinto.html
Miniterveisin: iizu :)

Ninni Kontio kirjoitti...

Kiva löytää uusia tuttavuuksia! :) Luukut 1. ja 13. ovat nyt varattuina sinulle. Täytyypä illemmalla käydä tutkailemassa blogiasi tarkemmin :)

Marjukan minit kirjoitti...

Ihania löytöjä markkinahumusta ja juuh nukkiskirpikseltä, siellä minäkin kuolaan ruutua ja yritän hillitä sormeani : ))