2.11.2012

Kylpyhuone-swap

Pitkästä aikaa pääsin osallistumaan nk-piirin vaihtoon. Lokakuun vaihtoaiheena oli kylpyhuone. Kylläpä tulee olemaan Onnenrannan kylpyhuone hyvin varustettu tämän vaihdon jälkeen! :)


Yläkuvassa siis kaikki ihanuudet yhteiskuvassa. Kiitokset Mari, Heli, HoO, Maisa, Piikko ja Tiinatii!


Itse lähetin vaihtoon sekä vähän vanhempaan (Havin parranajovaahdoketta ja saman firman kylpysaippua sekä Lux-pesujauhetta "kaikenlaiseen hienopesuun") että nykyaikaisempaan kylppäriin sopivia juttuja (wc-raikastin sekä kynsilakkapullo, kynsiviila ja -sakset).


Tässä vielä mittakaavakuvaa wc-raikastimesta esikuvansa kanssa... tämä inspiraatio iski joskus yön myöhäisinä tunteina. ;)


Maisa-emolle lähetin vielä pari ei-kylppäriin-kuuluvaa vanhempaa pakkausta: Fazerin jouluiset marmeladit sekä kahvinkorviketta ja sahattua Sirkku-palasokeria.

6 kommenttia:

Maisa kirjoitti...

Kiitos kivasta vaihdosta ja extra ylläreistä! :)

Plushpussycat kirjoitti...

Wonderful swap presents--congratulations! xo Jennifer

Piikko kirjoitti...

Samaa mieltä! Kyllä oli taas kiva vaihto! -Tulisipa minunkin mieleeni aina yön pitkinä tunteina tuommosia ihania (wc-)kukkaisajatuksia. :-) Mulla kuuluu aina vaan bää-bää-bää..1,2..213,214,215 ja bäääh! ;D

Heidi kirjoitti...

Taas niin ihania keksintöjä...tuo wc-raikastinkin... :O)

tiia kirjoitti...

vitsit tuo wc-raikastin on hieno ;)

Anne kirjoitti...

Hei, vaihdetaan vaan kalenteriluukkuja, joko viimeisessä kerhoillassa, tai sitten postitellaan. Numeroita ei tarvii, kun arpoilen niitä sitten. Haluatkos itselle numeroidut? terkuin Anne