24.11.2009

London calling

Mitä tulee minitavaroiden hankintaan, Kensington Dollshouse Festival Lontoossa on varmasti yksi parhaista tapahtumista saada rahaa kulumaan ja kulumaan (ja kulumaan). Oikein mukava reissu ja kaikenlaista pientä tuli tosiaan osteltua. Monet esineet olivat kuitenkin sellaisia, että piti vain etäämmältä ihastella ja toivoa, että se loton jättipotti sittenkin osuisi joskus kohdalle. :D


Näitä esineitä myivät Eleonora Cappelletti (kissan kiipeilyteline), Sally Reader Miniatures ja Shoebutton Bears.


Näiden myyjiä olivat Mack Fine China, Pinchbeck Miniatures (koristepatsaat) sekä Victoria Fasken (käkikello).


Herkkuja on siinä monenlaista... Kattiloita ja tölkkejä myivät Apollo Miniatures ja Valerie Claire Miniatures. Vihanneskori, perunat ja maitokannut ovat Country Contrastilta. Muut herkut - mukaanlukien tuo pinkki drinkki - on taituroinut Mini Munchies. Etenkin kokonaista ananasta olenkin etsinyt jo pitkään. :)


Tapetteja, kankaita ja nauhoja löytyi mm. Blue Riband Wallpapers & DIY (valtavat kangasvalikoimat!), Jennifer's of Walsall sekä Lilyelf Miniatures -nimisiltä myyjiltä.


Koruesittelykittejä myi Provence Miniatures. Kukkakitit ovat peräisin useammalta eri myyjältä (The Miniature Garden Centre ja Templewood Miniatures; Lazy Daisyn myyjä pääsi kyllä lipsahtamaan mielestä). Oli muuten hauska huomata, kuinka tuo verenpisarakitin värivalinta (perinteinen pinkki) sai myyjän heti kysymään, mistä olen kotoisin - nähtävästi Brittein saarilla purppuraisempi väri on yleisempi.


Erilaisia pikkuesineitä ainakin seuraavilta myyjiltä: Valerie Claire Miniatures, A Woman's Touch China ja Shepherd Miniatures.


Ja tässä vielä viimeiset muttei vähäisimmät. The Luggage Lady oli tehnyt upeita laukkuja ja käsineitä - ja lähtipä mukaani nuo kiikaritkin koteloineen. Muita myyjiä olivat Apollo Miniatures, Valerie Claire Miniatures ja Shepherd Miniatures.

Kuten sanottu, paljon jäi myös ostamatta - Chris Sturgess-Lief Miniatures'n hiirenloukku, Fine Designin (Annie Willis) upeat eläimet (siili olisi ollut aivan ihana) ja eri taiteilijoiden toinen toistaan upeammat nuket (Dream in Miniature, Bellabelle Dolls, The Enchanted Window...) Samoin taloja löytyy kyllä kaikennäköisiä ja -muotoisia. Mutta rehellisyyden nimissä täytyy ottaa yksi askel kerrallaan ja saada jotain ensin valmiiksikin. :)

Että tällainen reissu. Ensi sunnuntaina sitten Nukke- ja nallemarkkinoille!

2 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Ihania ostoksia. En taitaisi uskaltaa lähteä moisille messuille lainkaan, jäisi matkalaukku liian pieneksi, vaikka miniasioista on kyse.

Eija Luoto kirjoitti...

Jäikö sinne muille mitään? On meinaan niin upeat ja runsaat ostot. Olin siellä vuosi sitten ja muistan tunteen oikein hyvin. Hienoa ja laadukasta on siellä tarjonta. Ja rahaa meni, ja meni (ja meni)