29.11.2009

Nukke- ja nallemarkkinoilla

Kukaan ei varmaan kuvitellutkaan, että Lontoon reissun jälkeen lähtisin tyhjin käsin myöskään tämänvuotisilta Nukke- ja nallemarkkinoilta. Hieman tuli sekoiltua hintojen kanssa mutta onneksi en ollut myymässä... ;) Josko tässä kuitenkin näiden ostosten jälkeen hiukan toppuuttelisi ostointoaan ja keskittyisi vaihteeksi kokoamaan Onnenrantaa, joka on kärsivällisesti odotellut kesän jälkeen pakkauksissaan, että tarvittava aika jostain löytyisi. Sitä ennen pitää tosin vielä saada aikaan muutamat joulukortit ja pari joululahjaa mutta toivottavasti vielä ennen vuodenvaihdetta tapahtuu jotain edistystäkin.

I bet that after my London trip nobody really expected me to walk out of this year's Doll and Teddy Bear Fair in Helsinki empty-handed... :D


Edessäolevat piparipelti, letut ja sienet ovat Mirjalta, muut herkut Ainon nukke ja kodin, Tellun sekä Lappeenrannan nukkekotikerhon pöydistä (viimemainitusta myös seuraavan kuvan kukka).


Doloreksen pöydästä lähti mukaan nauhoja ja lasilintuja. Eija Sirjosen matkakaappi löytänee joskus paikkansa suunnitelmissa olevan naamiaisasuliikkeen yläkertaan tulevasta ompelimosta/ompelijan asunnosta. Veikeä haamu on tietysti Pienen Haamun Kaupasta ja hevoslehdet ostin Elinan pöydästä.

Larissan taskukellot olen onnistunut missaamaan jo parissakin paikassa mutta tänään onnisti - ja nuo maljakot ovat aivan ihania. Ja tietysti tuo Hannan tekemä kissa tahtoi ehdottomasti lähteä mukaani sisarustensa seuraksi. Lisäksi varasin Tarulta naispuolisen nuken niin, ettei Onnenrannan tulevan asukin tarvitse enää kauan jatkaa poikamieselämäänsä. :) Esitellään hänet tarkemmin sitten, kun hän saapuu.

1 kommentti:

Eija Luoto kirjoitti...

Jo-oh. Lontoo on Lontoo ja Helsinki on Helsinki - ei voi kuvitella, että kummastakaan poistuisi ilman ostoja, etenkin kun tarjonta on kummassakin kiinnostavaa ja ah - NIIN tarpeellista!