26.1.2010

Arvonta suoritettu... vihdoin!

Anteeksi viivästys tuossa arvonnan suorittamisessa. Aika on mennyt viime päivinä kaikkeen muuhun kuin olin alunperin suunnitellut. :)

Mutta arvonta on siis joka tapauksessa vihdoin viimein suoritettu. Kiitokset kaikille osallistuneille ihanista vastauksista - niitä on ollut todella mukava lueskella.

Lahjomaton arvontakissa valitsi voittajan tällä kertaa näin:Tässä kohden piti lähteä kissan perään ja pelastaa tuo paperi. Ja kenen nimi sieltä sitten paljastuikaan? Onnittelut Millimarille - saat tehdä valintasi kahdesta palkinnosta... joista toisesta minulla ei ole toistaiseksi kuvaa kuten ei tuosta viimeistellystä kynttilänjalastakaan.

Koska arvonta venähti näinkin pitkälle, arvontakissa päätti valita myös toisen palkinnonsaajan. Onnittelut siis myös Askartajalle, sinulle lähtee tuo jäljellejäävä palkinto. Ilmoita yhteystietosi sarinrisat at yahoo piste com niin laitan postia tulemaan.Muokattu 27.1.:

Sain nyt päivänvalossa otettua kuvan palkinnoista eli siis kukka-asetelma (maljakkona maalattu helmi) ja tuo aiemminmainittu kynttilänjalka (kynttilöinä helmiä).


2 kommenttia:

Millimari kirjoitti...

Hih-hei, onni potkaisi! Valitsen tuon kynttilänjalan - ei tarvitse lähettää kun olemme samassa nk-kerhossa. Kiitos :)

askartaja kirjoitti...

Kiva yllätys, suurkiitokset!