24.3.2010

Muffinivuokia... ainakin melkein

Törmäsin tässä taannoin erääseen esineeseen, joka tuntui kuin luodulta muffinivuokien tekemiseen. Nyt kun sitten päätin vihdoin kokeilla teoriaani käytännössä, jouduin toteamaan, etteivät lopputulokset vielä ihan muffinivuoilta näytä - lähinnä muistuttavat ravintolakahvinkeittimen suodatinpussia. :) Kooltaankin nämä lienevät lähempänä amerikanmuffinivuokia kuin näitä täkäläisiä versioita. Täytyy katsoa, josko käteen osuisi jostain vielä vähän pienempi versio kyseisestä esineestä (ei, en nyt vielä aio paljastaa, mikä esine on kyseessä).


Taaimmainen vuoka on tehty oikeasta muffinivuokapaperista (siinä oli pilkkuja, joista yksi osui tuohon vuokaankin). Vihreät ovat tavallista värillistä paperia.

6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Noi on ihania! Mulla on jo pitkään pyörinyt mielessä, että tekis massasta sellaisen muotin, jolla vois muffinssivuokia tehdä. Tietenkin helpommalla pääsee, jos löytää muotin valmiina.

riSa kirjoitti...

Minäkin mietin tuota massavaihtoehtoa tuon ekan kokeilun jälkeen... Voipi olla, että on helpompaa tehdä oma muotti kuin odotella löytävänsä pienemmän "valmismuotin". :)

anneve kirjoitti...

Oi miten ihanat! Kyllä menee täydestä.
Itsekin olen ihaillut näitä vuokia muutamissa blogeissa ja miettiny millä muotilla tekisi. Paljasta, paljasta! :-)

Saga kirjoitti...

Hienoilta nuo näyttävät. Minä en taatusti ikinä saisi tuollaisia aikaiseksi olisi minulla millainen muotti tahansa.

Julianna kirjoitti...

Tosi suloisiahan nuokin ovat!!

Mare kirjoitti...

Melkoisen viehättäviä vuokia! Mietin mielessäni kovasti että millä on tehty...