25.7.2010

Wanhan ajan lelumarkkinoilla

Nyt on päivä Forssan Wanhan ajan lelumarkkinoilla takana. Loppupäivä kului Nukkekotiyhdistyksen pöydän takana päivystäessä mutta aamupäivällä ehdin sentään tehdä ostoksiakin. Ihan ensimmäisten joukossa en paikalla ollut, joten nopeimmat ehtivät taas syödä hitaat - muutamista pöydistä näkyivät menneen kuumille kiville monet sellaiset esineet, joita olin ehtinyt blogeissa ennakolta ihastella. Mutta kyllähän tässä silti ennätti mopo karata käsistä. :D

Ensin hieman yleiskuvaa ostoksista. Vasemmassa yläkulmassa vilahtaa Katriina Alaselta ostettu verenpisarakitti ja jossain taustalla hämärästi häämöttää myös Nukkekotiyhdistyksen pöydästä ostettu Jorma Havian Pieni nukketalokirja.


Ensin mukaan tarttui Turun Flikkojen pöydästä vesijuoksuvyö ja lasit (aidot Vai Miccä ™ jäljennökset). Taustalla vilahtaa myös samasta pöydästä bongattu labyrinttipeli. Ilmoitustaulu ja sininen laukku ovat Tuitelin pöydästä. Ensinmainitun päällä ovat hymytyttö- ja poika -patsaat sekä pari pienenpientä pyykkipoikaa, jotka vihdoinkin onnistuin löytämään Mirka Salosen pöydästä. Ovat nimittäin sellaisia, joita olen jo monen blogissa aiemmin ihaillut mutta jostain syystä en ole aikaisemmilla markkinoilla sattunut niitä näkemään, vaikka samoja pöytiä on kierrelty. :)

Oikean laidan punainen laukku ja kivikissa ovat Johannalta, pari purkkia ja kukkaruukku puolikkaineen Minijuliannalta ja sienet etanoiden kera Susannalta.


Marian pöydästä oli ihan pakko tuoda kotiin tämä kaunis vaatekaappi (sisäkuvia löytyy Marian sivuilta). Hm, hintalappukin näkyy jääneen vielä oveen roikkumaan. :)


Kahvikassit ovat Pirjo Salmulta ja ruskeat nilkkurit tietysti Lotelta (korkkareita en harmikseni enää siinä vaiheessa pöydästä löytänyt). Lattialla oleva talja on Tuijalta ja sen päällä olevat virkattu pusero, huopahattu ja Mula-pallonkuljetusrata Villa Viserryksen Lindan ja äitinsä pöydästä


Ja vielä viimeisimpänä muttei vähäisimpänä herkkuja monenlaista. Ihanasti koristeltu prinsessakakku ja piparikuusi ovat Miniherkun tuotantoa. Suklaakakut ja juustotarjotin ovat puolestaan Matleena Vepsäläiseltä.


Huh, siinä oli toivottavasti kaikki - ja toivon mukaan myyjät ja tavaratkin kohtasivat toisensa tuossa listauksessa. Saa ilmoitella korjauspyyntöjä, jos meikäläisen muisti on siinä kaikessa kiireessä hyvinkin saattanut pettää.

Ensi vuotta odotellessa... :)

8 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Näyttää olleen hyvät markkinat :)
Kun ei itse päässyt paikalle niin nyt on aika ihastella toisten löytöjä.Hienoja kaikki.

Saga kirjoitti...

Mahtavia ostoksia! Kyllä harmittaa taas, kun en päässyt paikalle. Ehkä ensi vuonna.

Johanna Järvenpää kirjoitti...

Hienoja ostoksia.
Taisin kuulla, kun selitit Mirkalle noista pyykkipojista, että viimeinkin löysit ne :)
Ne ovat kyllä mahdottoman pieniä, minä säilytän omiani nukkekodin kattilassa, etteivät vain hukkuisi :)

Maisa kirjoitti...

Hienoja ostoksia sinullakin! Totta on että nopea täytyy olla =). Kiva nähdä mitä toiset ovat löytäneet, kaikkea kun itse ei huomaa ja osa tavaroista tosiaankin menee käsistä. Mukavat markkinat vaikka tungosta olikin.

Jatta kirjoitti...

Ihania pikkuostoksia täälläkin! :)

Heidi kirjoitti...

ihania ostoksia täälläkin...harmi ettei itte päässy mukaan... :O)

Merja kirjoitti...

Ihania ostoksia tosiaan. Kumma kun muilla aina on juttuja, joita itse ei kaikesta tarkkavaisuudesta huolimatta ole huomannut.

Iris kirjoitti...

Aivan upeita ostoksia! Kiva käydä katselemassa, mitä kukin on markkinoilta löytänyt ja löydöthän ovat olleet kaikilla aivan mahtavia.