16.6.2010

No onkos tullut joulu

"...nyt kesän keskelle." Ehkei ihan kuitenkaan joulu mutta pari (joulu)kuusta tuli kuitenkin ostettua ja siinä sivussa vähän muutakin. Tässä siis toinen satsi lohdukkeita, tällä kertaa Memory Lane Minis -nimisestä kaupasta.


Ensin yleiskuvaa ostoksista - taustalla tietysti nuo kuuset, joiden juurella näkyy pussi jääpaloja, muutama jouluaiheinen kirja sekä lumikengät ja golfmailoja.


Sitten lähikuvaa muista ostoksista: ikkunanpesuainetta, perunankuorimaveitsi, kakkulapio/veitsi ja korkkiruuvi sekä puutarhatyökalusetti.


Ja lopuksi vielä jatkoa edellisen postauksen lääketieteelliseen osioon eli röntgenkuvien katselulaite (onkohan sille joku oikeampikin nimi?) ja verenpainemittari. Jälkimmäisestä olisi ollut uudemmanlainenkin versio mutta se oli aika paljon hinnakkaampi kuin tämä. Ihan tyytyväinen olen näihinkin ostoksiin. :)

A few more items I have purchased recently, this time from Memory Lane Minis.

4 kommenttia:

anneve kirjoitti...

Kerrassaan ihania ostoja! Hurmaavaa jatkoa edelliseen... Niin ihania, kun eivät ole ihan tavallisia. Taas tuo verenpainemittari iski rajuimmin :-)

Mare kirjoitti...

Edelleen kiehtovia hankintoja. Edellisen linkkivinkin jälkeen roikuin nettikaupassa tuntutolkulla katsellen kaikkea mitä voisi ehkä tarvita. Nyt varmaan täytyy tehdä toinen retki tähän uudempaan osoitteeseen. Hyviä linkkejä, kiitos.
Hassua, mutta olen itsekin pohdiskellut joulukuusta ja koristeita jo useampaan kertaan näin kesällä.

riSa kirjoitti...

Mare: Kiva kuulla, etten ole ainoa, joka vietti tuntikausia tuolla nettikaupassa. ;) Nämä jäivät meikäläisen pitkästä listasta jäljelle, kun yritin suurin piirtein pysyä niissä rajoissa, ettei ole tarvetta tehdä reissua tullipostiin lähetystä noutamaan.

Anneve: Ehdin tuota verenpainemittaria havitella jo pitempään. Ne ehtivät loppua ensinmainitusta nettikaupasta, joten sain sitten hyvän syyn tehdä lisää ostoksia. :D

Eija Luoto kirjoitti...

Lääkärvermeet iski tajuntaan ja lujaa, hienot!