7.6.2010

Rapakon takaa

Koska minulta jäävät tänä vuonna Lahden miniatyyrimarkkinat väliin, päätin ostaa joitakin lohdukkeita netin kautta. Nämä saapuivat tänään tuolta isomman rapakon takaa Mainly Minis -nimisestä paikasta. Tulivat todella nopeasti, kun tilasin nämä vajaa viikko sitten - toki asiaa edesauttoi se, että nämä mahtuivat aivan hyvin tulemaan kirjeenä. :)


Pesuainetta, oliiviöljyä, mittalusikkasarja, jakoavain (vai liekö putkipihdit) ja koiran luu. :)


Joululaulukirja oli hieman odottamaani isompi mutta luultavimmin laitan sen avattuna nuottitelineeseen, siinä kun on ihan luettavat nuotit. Nutshell News -lehdet menevät tietysti nukkekotiharrastajalle, luultavimmin Onnenrantaan. :) Puhelin on hieman vanhempaa mallia, joten täytyy miettiä sille vielä sijoituspaikka. Lasikenkiä minulla taitaa olla ennestäänkin yksi pari mutta en millään voinut vastustaa näitä.


Ja lopuksi vielä hieman lääketieteeseen viittaavia tavaroita, joille on periaatteessa jo sijoituspaikka mietitty - tuota *köh* virtsanäytepurkkia myöten. :D
(Nämä viimemainitut tavarat ovat itse asiassa syy siihen, miten satuin löytämään kyseisen nettikaupan. Jatkoa seuraa, kunhan toimitus toisesta kaupasta ehtii perille.)

The items I bought from Mainly Minis arrived today.

7 kommenttia:

anneve kirjoitti...

Onpas mukavan näköinen joukko löytöjä. Ihanasti erilaista. Tuon viimeisen kuvan sisältö antaakin sitten jo lupausta mielenkiintoisesta..

Lotte kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa mitä näistä syntyy. Vähän tietenkin jo antavat osviittaa ;D Ihania löytöjä!

Mare kirjoitti...

Hauskaa tarviketta olet tilaillut. Täytyykin käydä tutkailemassa sivuja. Vaikka ei tilaisikaan niin kaiken ihmettely on mukavaa. Ikkunaostoksia makuuhuoneesta illan viimeisenä! On se maailma muuttunut ;)

riSa kirjoitti...

Anneve ja Lotte: Saa nähdä, tuleeko tuon viimeisen kuvan tavararoista yksi meikäläisen ikuisuusprojekteista mutta ainakin yritys on hyvä ja suunnitelmia riittää. ;)

Mare: Jos teet ikkunaostoksia, niin kannattaa lukea myös tuotekuvauksia - jotkut niistä ovat aivan hulvattomia ja niiden kirjoittamiseen on kyllä käytetty aikaa ja vaivaa. :)

MarEve kirjoitti...

Kainalosauvat näyttävät mainioilta. Jatkoa odotellessa...

Eija Luoto kirjoitti...

Hienot on lohdukkeet täälläkin. Itselläni on nuo kyynärsauvat (sain lahjaksi aikoinaan, kun oli itsellä jalkavamma ja hetken käytin sauvoja). Virtsanäyteputket on ihan must ;D

Johanna Järvenpää kirjoitti...

Nuo lääketiede tavarat ovat ihan huippuja! Täytyykin tutkia, jos vaikka tilaisi itsekkin :)