16.5.2010

Lääkettä 1950-luvulta

Sain "entisöitäväksi" pahvisen lääkepakkauskotelon, jossa on päiväys vuodelta 1954. On pakko myöntää, etten ollut tällaisesta Nuha-nuuskasta koskaan kuullutkaan, mutta pakkauksesta päätellen kyseessä on ollut penisilliini.

Tietysti siitä piti sitten koettaa tehdä myös miniversio... Ihan ei vielä taitokset ja liimaukset osuneet kohdalleen mutta ehkä sitten toinen kokeilu onnistuu jo paremmin, kunhan muistan ottaa suurennuslasin vielä avuksi. :)

3 kommenttia:

Eija Luoto kirjoitti...

Onpa hieno - hirevän vaikea varmaan tehdä! Muuten, eräällä nukkekotiystävälläni on nukkekoti, joka sijouttuu vuoteen 1954 - olisiko tuo "kaava" (kaiketi siis kopio) tuosta pienestä saatavissa, vaikka ostaa tai "swappina"? Hän olisi siitä ikionnellinen!Voit laittaa vastauksen minulle
eijapisteluotoätgmailpistecom

riSa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi - laitoin meiliä tulemaan! :)

mare kirjoitti...

No ompa ollut rohdot! En muista myöskään kuulleeni koskaan. Sen sijaan muistan kyllä astmatupakat. Tiedä sitten mikä niissä on ollut parantavana aineena. Mukava löytö ihan historiallisessakin mielessä ja hyvin säilynyt kuvasta päätellen. Melkoista taitoa pienen purkin taittelu on tainnut vaatia. Vaan nyt on kunnon dropit!
Kesäisin terveisin Mare