20.9.2010

Terveisiä Barcelonasta

Kun joulukalenteriyllätyksiä ei ihan vielä voi alkaa näyttää blogissa, niin täytyy jatkaa ostosten esittelyjä. Onnistuin ajoittamaan Barcelonan-matkani AsSarMiCatin tämänsyksyisten miniatyyrimessujen viikonlopulle. Vaikka sää ei reissulla suosinutkaan, niin matka oli silti oikein onnistunut.

Muutaman eri maan vastaavissa tapahtumissa käyneenä olin kuvitellut osuvani yleisöryntäykseen, kun saavuin paikalle n. 10 min tilaisuuden alkamisen jälkeen, mutta siellä olikin vielä yllättävän väljää. Vähitellen väkeä alkoi kuitenkin virrata sisään.

Kovin paljon en sitten loppujen lopuksi tullut ostaneeksi mutta ainahan näistä jotain tarttuu mukaan. :D


Hempeänvihreä vauvan neule ja helistin ovat Lula Minilandin pöydästä. Pari kasvia ostin Mavi Fernándezilta ja pikkunuket ovat muistaakseni Aligra Dollsista. Lisäksi ostin muutaman vanhemman Miniaturas-lehden numeron.

Muuten matka sujui pitkälti Antoni Gaudín uskomatonta luovuutta ja arkkitehtuuria ihaillen. La Pedreran (Casa Milà) huoneita kierrellessä puhtaasti nukkekoti-intoilijallekin löytyy yllättäen katsottavaa. Casa Batllósta taas olisi ollut mahdollista jopa ostaa pienoismalleja Gaudín suunnittelemista tuoleista - melko suolaiseen hintaan tietenkin. Mutta jäi siis ostamatta. ;) Seuraava reissu täytyykin sitten ajoittaa keväälle (vuodesta ei ole vielä tietoa...), jotta olisi parempi mahdollisuus nähdä ainakin puisto kauneimmillaan.

2 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Ai herkku, olen kyllä aika kateellinen reissullesi! Ihanat tuliaiset :)

Heidi kirjoitti...

Oi, varmaan ollu hienp reissu ostoksineen...nimim. kateellinen myös :O)