5.10.2010

Golfbägi ja taas hiukan ostoksia

Viime kerralla kerhossa askarreltiin golfbägi. Onnenrannan isäntä taitaa olla sen verran innokas golfaaja, että pelaamaan pitää päästä, vaikka herralla ei vielä ole edes vaatteita päällä. Taannoin ostamani mailat taitavat kyllä olla enemmänkin Lundby-kokoa, joten herra joutuu oikeita pelivälineitään vielä jonkin aikaa odottelemaan. Golfbägikin varmaan saa vielä jotain lisäkoristusta tässä ajan myötä.


Ja etteivät taannoiset ostokset kokonaan unohtuisi... Jatalta tilasin lisää herkkuruokia:


...ja alla hiukan viime viikonlopun Prahan tuliaisia. Isoja kristalliesineitä en lähtenyt ostelemaan, vaikka kaikenlaisia upeita taidelaseja olisi ollut mahdollista ostaa. Näitä pieniä eläimiä löytyy lähes kaikista matkamuistomyymälöistä, tosin valikoimat hiukan vaihtelevat.


Tässä välissä tuli pistäydyttyä Wienissäkin mutta sieltä ei minijuttuja tarttunut mukaan. Tosin ihan sattumalta huomasin hotellin naapurissa olevan sähköliikkeen (?) näyteikkunassa muutamia minilamppuja ja oven vierellä oli lappukin, jossa luvattiin, että sisältä löytyisi nukkekotitavaroita. En kuitenkaan osunut sopivaan ajankohtaan paikalle, kun oli kaikenlaista muuta ohjelmaa. Mutta jos joku sattuu kulkemaan niissä maisemissa, niin Mariahilferstrasselta lähtee Mariahilfer-kirkon kohdalla Kirchengasse-niminen poikkikatu, jonka alkupäästä kyseinen liike on löydettävissä.

Mutta nyt on meikäläisen matkustelut vähäksi aikaa matkusteltu. Kotona odottaa paljon 1:1 (ja 1:12) kiireitä. :)

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kyllä isännän kelpaa noin hienossa bägissä mailojaan kuljetella...ja vähänks hienoo et oot päässy matkusteleen... :O)

anneveH kirjoitti...

Hieno on bägi komialle on isännälle.
Nuo Jatan herkut on aina yhtä ihania.
Ja miten herttaisia matkamuistoja olet löytänyt.

Mare kirjoitti...

Onpa tyylikäs... niin bägi kuin isäntäkin. Herkut ovat houkuttelevia nekin. Lurps.