28.11.2010

Nukke- ja nallemarkkinoilla

Aamupäivällä hurahti jälleen pari tuntia Nukke- ja nallemarkkinoilla - mopo tuttuun tapaan hiukkasen karkuteillä kuten aina näissä tapahtumissa. :)


Tällä kertaa onnistuin vihdoin hankkimaan talonpoikaiskalusteita Christian Lundkvistin pöydästä. Lisäksi kuvassa on hankintoja vasemmalla Riitalta (Tellun kuvat) ja Tuijalta, oikeanpuoleiset kitit Katriina Alaselta ja loput tavarat ovat muistaakseni Katriina Aallon pöydästä.


Ja miniruokiahan minä en ole koskaan osannut vastustaa. :) Vasemmanpuoleiset jouluiset herkut ovat Mirjalta, keskellä ylemmät leivonnaiset Rouva Possu Ponnekkaan keittiöstä ja alemmat ruokatavarat (siis kuvan keskellä) ovat Matleenan minejä. Oikealta laidalta löytyy vielä Päivi Variksen kukkoja ja piirakoita.

Oikein onnistuneet olivat markkinat tänäkin vuonna. Väkeä toki riitti mutta olisikohan pakkasella ollut osuutensa siihen, että vähän tuntui olevan sisätiloissa väljempää kuin aikaisempina vuosina?

5 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Hyvät markkinat olleet. Kalusteet kauniita ja juuri tuollaista radioita olen jo jonkin aikaa haaveillut. Olisi varmaan pitänyt osata messuille...Herkutkin oikein maukkaan oloisia. Ei huolta moposta, kyllä se varmaan palaa sitten joku päivä.

Lotte kirjoitti...

Ihania aarteita olet sinäkin löytänyt!

Sirkka kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Samanlaisen Christian Lundkvistin senkin sain minäkin markkinoilta ostettua.
Joulukalenteripakettisi on tullut perille. Kiitos siitä.

anneve kirjoitti...

Ihania ostoksia sinäkin olet tehnyt. Eikä mitään hätää sen mopon suhteen... sillä on kumma tapa palata aina ennen seuraavaa taas karattavaksi...

Heidi kirjoitti...

Voi, miten mukavia ostoksia :O)