30.11.2010

Huomenna, huomenna... :)

Huomenna se alkaa - siis joulukalenterin luukkujen avaaminen tietenkin. :D

Olettehan muuten huomanneet, että myös Mini Treasures wikistä löytyy oma nukkekotiaiheinen joulukalenteri?

Täällä blogissa sen sijaan seurataan omia kalenterivaihtojani. Alla olevat paketit vein tänään nukkekotikerhoon:


Ja tässä ovat yhteiskuvassa sekä saamani blogi- että kerhokalenterin paketit. Aamulla siis pääseekin jo aukomaan ensimmäisiä luukkuja kummastakin. :)


Huomisesta alkaen blogipäivityksiä onkin luvassa joka päivä jouluun asti. Kalenteripostaukset ovat omalta osaltani valmiina siten, että ajastettu teksti julkaistaan päivittäin klo 20 - eli lähettämäni paketin avaajan kannattaa vältellä blogisivujani kyseisenä iltana, jos luukku on jostain kumman syystä jäänyt aamulla avaamatta. ;) Lisään omat saamani luukut postauksiin sitä mukaa, kun ehdin niitä availla ja kuvata (myös ennen klo 20, jos tiedän vastaanottajan jo avanneen oman luukkunsa).

Lopuksi vielä vaihekuvaa kerhossa tekemästämme paperinukketeatterista. Omani on vielä keskeneräinen mutta idea lienee kuitenkin jotenkuten nähtävissä. Esitellään se sitten uudelleen, kunhan se valmistuu - sitten joskus. ;)


Mukavaa joulun odotusta!

2 kommenttia:

anneve kirjoitti...

Siis... paperinukketeatteri.. tuohan on aivan ihana!

riSa kirjoitti...

En tiedä, onko tuolle jotain parempaa suomenkielistä nimeä... Englanniksi käytetään ainakin nimiä Toy Theater, Paper Theater ja Model Theater. Täältä löytyy lisäinfoa aiheesta:
Model Theater