1.12.2010

Luukku 1: No, onkos tullut kesä?

”No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle?
Ja laitetaankos pesä myös pikkulinnuille?”

No, onkos tullut kesä
suomalainen kansansävelmä
san. J.H. Erkko


Tämän vuoden kalenterin ensimmäinen oma luukkuni meni Minimamille. Eivät taida nämä tikat ihan käydä pikkulinnuista eivätkä maisemat ulkona ole muutenkaan kovin kesäiset mutta toivottavasti nukkekotimaailmassa löytyy silti käyttöä tikkataululle - ainakin kesän taas koittaessa. :)

Tikkataulu on kaksipuolinen kuten 1:1-versiokin. Tulostettu taulu on liimattu balsanpalaselle. Reunaa kiertää hopeinen ääriviivatarra ja kiinnike on väännetty ohuenohuesta metallilangasta. Tikat ovat katkaistuja pieniä nuppineuloja, joiden päässä olevat paperit on värjätty erivärisillä tusseilla.

----------------------------------------

Minulla on tämän vuoden kalenteria varten tekemieni minien esittelyn osalta vähän aasinsiltamainen joululauluteema, minkä vuoksi tekstit ovat myös valmiiksi ajoitettuja (klo 20). Toki jos tiedän saajan avanneen jo pakettinsa ja jos suinkin ennätän, niin päivitän postauksen jo aiemmin mutta tuon "teeman" vuoksi esittelen itse saamani minit tässä alempana.

Itse sain Minimamilta aivan hurmaavan jouluisen postitaskun kortteineen. Katri puolestaan oli paketoinut kerhokalenterin ensimmäiselle päivälle kauniin hyasintin. Molemmat ovat siis selkeästi olleet jouluisemmissa tunnelmissa kuin minä ensimmäisiä paketteja kääriessäni. ;) Kiitokset molemmille!

1 kommentti:

minimami kirjoitti...

Kiitos itsllesi! Tikkataulu on tosi taitavasti tehty!