8.12.2010

Luukku 8: Havaijin joulun tunnus ei oo kuusipuu

”Havaijin joulun tunnus ei oo kuusipuu,
eikä lunta puske joulukuu.”

Joulu Havaijilla
säv.&san. Alex Anderson
suom.san. Pekka SipiläHavaijilla kukkii varmaan nytkin kaikenlaisia kukkia mutta eiköhän anneta nukkekodin väen ihastella kukkaloistoa tähän aikaan vuodesta edes näin taulujen välityksellä. Tällaiset taulusetit lähtivät HoO:lle ja Maijalle

Taulut ovat siirtopaperille tulostettuja ja kankaalle silitettyjä jäljitelmiä Renoirin ja Monet'n tauluista, kehykset puolestaan kultamaalilla maalattuja bambutikkuja.

------------------------

Kunhan Onnenranta vihdoin valmistuu, niin tämänpäiväisistä luukuista saa pariinkin huoneeseen mukavia näkymiä. Oikeanpuoleinen lamppu on kerhokalenterista - kiitos, Ankki! Se sopii hyvin vaikka lukunurkkaukseen, jossa voi sitten lueskella Hannun ja Kertun tarinaa etenkin, kun kirjassa on ihan luettavat sivut. Suuret kiitokset HoO:lle! Eikä siinä vielä kaikki: paketista löytyi myös herkullinen pullapitko, jonka voi kattaa kauniisti ruokailutilan pöydälle Maijalta saadun kakun seuraksi. Ja mukanahan oli vielä paljon muutakin kattaukseen liittyvää. Enkeli puolestaan löytää paikkansa varmaankin joltain sopivalta hyllyltä tai lipaston päältä. Kiitos, Maija! :)

2 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Kiva idea taulujen tekemiseen. Kivoja luukkuja sinullakin ollut avattavana.
Hyvää joulunalusaikaa.

HoO kirjoitti...

Kiitos myös itsellesi kivasta kalenteriluukkuvaihdosta! :)