21.12.2010

Luukku 21: Livekala, kakut, joulupuuro

”Kas, omenat ja namuset nyt tarjotaan!
Livekala, kakut, joulupuuro,
kutsulle ei saa nyt olla kuuro.”

Juhla on verraton
säv. J.Ölander
san. Rafael Hertzberg


Ja täytyyhän kaikkia joulutarjoiluja varten olla myös riittävästi lautasia, vai kuinka? Nämä lautaset menivät Merjalle ja Evelle...

...eikä tässä vielä kaikki. Tänään oli meidän nukkekotikerholaisten vuoro avata ensimmäinen omista paketeistani ja mitä niistä löytyikään?


No, tietenkin lautasia, lautasia ja vielä lisää lautasia.

Alla vielä mallit erilaisista käyttämistäni kuvioista. Saman kuvion tekeminen kaikkiin noin sataan astiaan olisi ollut omalle mielenrauhalleni hieman liikaa. ;)


Itse lautaset ovat siis massatuotantoa, koska keramiikan valmistamisen jätän suosiolla muille. Koristelut ovat kuitenkin omaa käsialaani ja ne on tehty IDenti-Pen -permanenttitusseilla.

----------------------------------

Merjan pakkaamasta luukusta löytyi tosi suloinen puujuna sekä valokuva-albumi. Lisäksi mukana oli aivan ihana pieni joulukalenteri, jota en kyllä ole raaskinut lähteä availemaan (sitä en nyt harmikseni muistanut edes kuvata). Eve oli puolestaan laittanut pakettiin kauniin ksylofonin.

Koska kerhokalenterissa oli tänään omien luukkujeni vuoro, avasin vastavuoroisesti toisen Renéen paketeista. Sieltä löytyi erittäin aidonoloinen tuhkakuppi. Tämä ei päädy Onnenrantaan mutta varmasti sekin löytää vielä jostain projektista paikkansa. :)

3 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kalenteriluukuistasi on löytynyt vallan mahdottoman kivoja juttuja. Olet kyllä kärsivällinen ja taitava kun saat tehtyä kuuteen lautaseen täsmälleen samanlaiset kuviot. Sain kyllä niin kauniit lautaset, kiitos.

Leilukka kirjoitti...

Voi tavaton miten kauniita lautasia olet taiteillut. Hyvää Joulua !

Saga kirjoitti...

Ihania lautasia. Niiden tekeminen on kyllä vaatinut aikamoista kärsivällisyyttä. Ei taitaisi minulta syntyä.