3.12.2010

Luukku 3: Pirtti on jo pesty, puhtoinen

Ajoitettu teksti
”Jouluaatto on nyt herttainen,
tähtitaivas on sininen.
Pirtti on jo pesty, puhtoinen…”

Jouluaatto on nyt herttainen
suomalainen kansansävelmä
san. P.J. Hannikainen


…ja puhtaan pirtin lattialle ilmestyy ehkä uudet matot? Oli sitten pirttiä tai ei, tällaiset mattosetit lähtivät Kaisalle ja Sirkalle.

Matot on tehty silittämällä kangasmallista leikatut palaset liimakankaalle. Mattojen päihin on liimattu Fray Stayllä käsiteltyä hapsunauhaa. Näissä on osittain sovellettu Tuulikin ohjetta Ihana-lehdessä 1/2009.

-----------------------------------------------
(Muokattu klo 21.40)
 
Kyllä taas pisti suuta niin hymyyn tänä aamuna luukkuja availlessa - eikä pelkästään siksi, että sain avata peräti kolme pikkupakettia. Taas löytyi pakettien sisältä niin ihania juttuja - meikäläisen tekeleet jäävät kyllä auttamatta monta pykälää jälkeen näistä ihanuuksista. 
 

Sirkalta sain aivan hurmaavan paperitähden ja joulutähden (aivan ihanassa rasiassa vielä kaiken lisäksi). Kaisan paketeista puolestaan löytyi syötävän suloinen kakku ja upea vaaka. Toivottavasti tulkitsin oikein, että nämä paketit oli tarkoitus avata yhdessä - ainakin ne sopivat hyvin yhteen kolikon kahtena puolena. :D Ja kerhopaketista kuoriutui vielä Seijan kaunis pannunalunen. Lämpimät kiitokset kaikille kolmelle!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Jaksaa edelleen ihmetellä taitojanne ja mielikuvitustanne :O)