21.12.2010

Jouluisia kuvia

Pari päivää sitten pohdiskelin, josko vielä ehtisin sisustaa yhden boksin jouluksi. Tyhjästä liikkeelle lähteminen olisi kuitenkin vienyt sen verran aikaa, että päätin muovi-Lundbyn saavan toimittaa väliaikaisen boksin virkaa, vaikka mittasuhteet ovatkin erilaiset kuin 1:12-tavaroilla. Mitään kovin ihmeellistä en ehtinyt saada aikaiseksi ja kuvatkin ovat hätäisesti otettuja ja huonossa valaistuksessa - mutta ajatushan on tärkein. ;) Tässä siis muutamia jouluisia tunnelmakuvia väliaikaisesta "boksistani".


Kuvia klikkaamalla saa ne näkyviin vähän isompina.

Osa tavaroista on saatu tämän ja viime vuoden kalenterivaihdoista, osa on ostettuja. Ainakin enkelikello on sentään ihan oma tekele, vaikka se huonosti tuosta ylemmästä kuvasta näkyykin. (Tarkempia kuvia löytyy luukun 15 kohdalta.)


Kattaus jäi hieman puolitiehen mutta ruokahan on pääasia. Pöydän antimet ovat enimmäkseen Mirjan ja Jatan käsialaa. Kinkut jopa vaihtuivat kesken kuvaussession, kun en osannut päättää, kumman haluaisin pöytään. :D


Hannan tekemä näköiskissa tutkii joulukuusta. 1:1-kokoinen esikuva ei tänä jouluna pääsekään samoihin puuhiin - tosin yksi kissoista olisi kyllä mielellään avustanut tämän pienemmänkin kuusen koristelussa.


Lundbyn keittiö sai luvan toimia väliaikaisena takkahuoneena. Täällä on esillä eri tekijöiden makeampia jouluherkkuja.

Oikein mukavaa joulun odotusta!

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

tosi hienon olet saanut tuosta jouluboxistasi, kaikki on niin jouluista, nuo laatikotkin ja se enkelikello oli huippu ihana. Ja kissa, kuinka voikin olla niin aidon näköinen :O))
Hyvää joulunodotusta ja joulua sinullekin, jos ei tuu myöhemmin enää toivoteltua :O)

Merja kirjoitti...

Voi miten kaunista ja niin ihanasti laitettu joulua taloon.

Lotte kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Niin jouluiselta ja rauhaisalta!

Mare kirjoitti...

Hyvin on valmistelut tehty. Niin kodikasta ja valmista, että taidan tulla sinne joulua viettämään.

Hyvää Joulua!