6.12.2013

Joulukalenteri, luukut 1-6

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!


Harvassa ovat olleet tämän blogin päivitykset tänä vuonna, kun nukkekotiharrastukseen liittyvät keskustelut tulee käytyä nykyään enimmäkseen FB:n puolella. Näin vuoden lopulla on kuitenkin joulukalenteri taas ajankohtainen, joten luukkupäivitykset näkyvät täällä.


Ensimmäisen päivän luukkuun Marianne oli pakannut perunoita ja nk-piirin Kaisa kivan purnukan. Kerhon Ankki oli puolestaan leiponut pari miniruisleipää. Hauskan ruokapainotteisesti alkoi siis tämä kalenterivaihto.


2-luukuista löytyi kerhon Katrilta tauluaineksia, nk-piirin HoO:lta liha- ja leikkelepakkaukset ja Villa Lepolasta lehtiä.


3-luukkuihin oli pakattu vaikka ja mitä: Leenalta karjalanpiirakoita ja jouluisia paketointi- ja koristelutarvikkeita, nk-piirin Tiinalta salaattitarvikekitti ja kerhon Mialta tuunattava purkki etiketteineen.


Neljännen päivän luukkuihin nk-piirin Piikko oli tehnyt hauskan essun puukauhoineen, kerhon Millimarilta sain ristipistotyötarvikkeet ja Annelta valokuva-albumin ja täytetyn voisarven.


Osallistuin myös Salon kerhossa kalenterivaihtoon parin luukun verran. Kerhossa on hauskasti joka päivälle ennalta valittu aihe, ja 5-luukun kohdalla se oli kodinhoito. Eilalta sain aiheeseen liittyen pari kivaa kulhoa sekä vatkaimen ja taikinakaapimen.

Nk-piirin Minimami oli paketoinut päivän luukkuun kauniin mansikkaistutuksen, ja kerhon Ninan paketista löytyi jakkarakitti.


Tämän eli 6. päivän luukusta löytyi sitten Sarilta eläinkuosinen talja/matto sekä pari virkattua kulhoa, nk-piirin Kaijan paketista kuoriutui suloinen virkattu kassi ja kerhon Bodil oli paketoinut tälle päivälle korillisen punaposkisia omenoita.

Kiitokset kaikille tähänastisista luukuista - joulukuu on alkanut todella mukavissa merkeissä, kun on saanut availla näitä pikku paketteja. :)

Minun lähettämäni luukut löydät alla olevan linkin takaa.


Yllä olevassa kuvasssa roikkuvat kaikki pikkupaketit olohuoneen kirjahyllyn edustalla odottelemassa oikeaa avaamispäivää... tai ainakin ne paketit, jotka pussukoihin mahtuivat.


Mariannelle lähetin 1. päivälle sarjakuva-aiheisia mukeja ja lautasen sekä muutamia kissapipareita.


Villa Lepolaan lähti 2. päivänä pari jouluista mukia ja lautasellinen pipareita.


Leenalle lähetin 3. päivänä pari kukkakuvioista kahvikuppia sekä lautasella muutamia nallepipareita. Tässä hiukan suunnitelmat muuttuivat pakkausvaiheessa, kun alkuperäinen lautanen putosi ja särkyi, joten korvasin sen tällä jouluisemmalla versiolla. Kukkakuviot ovat vanhaa Arabian mallistoa.


Annelle lähti 4. päivänä pari pellillistä pipareita (toinen vielä paistamaton, toinen paistettu ja hiukan koristeltukin) sekä kaulin.


Eilan 5-luukkuun pakkasin kodinhoitoteemaa soveltaen wc-paperia, -harjan, -raikastimen ja -puhdistusainetta sekä vielä hanskat käsien suojaksi.

 
 
Ja tänään voinkin jo myös paljastaa, mitä kerholaiset saivat alkukuun luukuistaan. Samanlainen setti lähti tälle päivälle myös Sarin osoitteeseen, eli piparitaikinalevy kaulimineen sekä muutama irtopipari.

4 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Mukavia luukkuja avautunut täällä.
Ja kiva on lukea myös posteuksia blogista.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää täältäkin! Oikein mukavia luukkujen sisältöjä molemmin puolin!

Sirkka Ulkuniemi kirjoitti...

Mukavia tavaravaihtoja! Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Anne kirjoitti...

Oih, ihania luukkuja - kyllä kannatti urakoida.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!