4.4.2015

Pääsiäisminiherkkuja ja muita lohtuostoksia

Minulta jäi/jää tältä keväältä kaikki mineilytapahtumat väliin * mutta sehän ei ole ennenkään tarkoittanut omalla kohdallani sitä, että mitään ei tulisi osteltua. ;) Onneksi (?!?) netitse pystyy hankkimaan kaikenlaista, vaikka itse ei kotoa mihinkään liikahtaisikaan. Tässä siis alkuvuoden ostoksia...


Pääsiäisherkkuja sekä muita hiukan aiheeseen sopivaa rekvisiittaa keräsin ylempään kuvaan...


...ja alempana sitten loput lohtuostokset. No, jäipä tuosta kuvasta kaikenlaista vielä poiskin. Etualalla muutama Lundby-kokoinen esine, muut ovat sitten normaalimpaa 1:12-kokoa.

*) Yllättävä ja ei-ihan-jokapäiväinen tulehdus laittoi lähes koko kevään suunnitelmat uusiksi, kun jalat ja vähän kädetkin eivät pitkään aikaan toimineet normaalisti. Parin kuukauden sairasloman jälkeen alkaa elämä palailla uomiinsa: viime viikon aikana on jo voinut jättää kyynärsauvan pois, tehdä pitempiä kuin muutaman sadan metrin pituisia kävelylenkkejä, ja nyt uskaltaa ehkä taas käsitellä jo saksiakin ja muita terävämpiä työkaluja.

6 kommenttia:

Sirkka Ulkuniemi kirjoitti...

Hei! Ihania tavaroita olet ostellut. Ennalta odottamattomat tapahtumat pysäyttävät usein miettimään asioiden tärkeysjärjestystä. Tsemppiä :)

Taina kirjoitti...

Aivan ihania juttuja olet osatnut. MInulla oli tässä keuhkoputken tulehdus ja kamala tauti. Onneksi nyt on jo paremalla puolella En ole jaksanut tehdä pääsiäistä enkä mitään nukkikseen makasin viis pv ja katsoi haikeana nukkekoti ku ei jaksanut mitään.. Jospa se pikku hiljaa taas innostus tulis. Täältäkin tsemppiä <3

PILAR6373 kirjoitti...

Preciosas compras!!!!
Espero que te encuentres mejor.
Besos.

Tiina kirjoitti...

Mukavannäköisiä hankintoja. Kyllä lohtuostokset aina vähän helpottaa. :-)

Anne kirjoitti...

Eikös oo mukava, kun nykyään saa vaikka ja mitä ihanaa ja tarpeellista ja ihan vähällä vaivalla!

Mare kirjoitti...

Hauskat ostokset ja ihan kotisoffalta :)
Hyvää juhannusta!