26.7.2015

Ostoksia vaan ei Forssasta

Kyllä niitä Forssan ostosten kuviakin on tulossa blogiin mutta vasta sitten, kun säätila on hieman suotuisampi kuvien ottamiselle. Siispä tähän väliin hankintoja parin kuukauden takaiselta Orlandon matkalta. FB-kavereille jaoinkin jo aiemmin muita matkakuvia Orlandon reissun tiimoilta (Disneyn Animal Kingdom ja Universal Studioiden molemmat Harry Potter -teemapuistot), joten tässä vain melko vähäisiksi jääneitä nukkisjuttuja. (Ja niin, ovathan Lahden ostoksetkin vielä esittelemättä...)


Kuten näkyy, ostokset olivat enimmäkseen puutarhakäyttöön tulevia sekä lisäksi pari pientä lasia, jotka toivottavasti sopivat tulevaan rintamamiestaloon. Nämä ovat Ron's Miniature Shopista; kuvasta puuttuu muutama lehti sekä yksi talokitti (muistaakseni 1:24). Piti ihan varta vasten käydä kyseisessä kaupassa, kun siellä asti olin - ja olipa kyllä koko talon täydeltä tavaraa.

Vasemmassa alalaidassa näkyy myös tuunaukseen menevät korvatulppakotelot (saisikohan näistä termoskannut?) ja Disney-myymälästä ostamani avaimenperä prinsessalinnoineen.


Tässä vielä etualan ostoksiin tarkennettu kuva. Tarkoituksena oli yrittää ostaa lähinnä sellaisia tavaroita, joita ei kotimaisista kaupoista niinkään löydy.

4 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Hienoja ostoksia. Nuo kalusteet ovat ihanat ja tuo aurinkokello mahtava. Aika lailla termospullon muotiset ovat nuo kotelot.

Viivi A. kirjoitti...

Hienoja, aurinkokello ja silta ovat suosikkejani :)

riSa kirjoitti...

Kiitos, niihin ihastuin itsekin. :)

Saara kirjoitti...

Aurinkokello on ihan mahtava! Ja mulle tuli noista koteloista mieleen, että niistähän saisi hyvän aihion grillin kaasupullolle, tai sitten tosiaan niille termareille