17.1.2009

Suunnitelmia, suunnitelmia...

Tuo Lundby on siis lähinnä harjoituskappale ennen varsinaisen 1:12-nukkekodin hankkimista. Parhaillaan leikittelen ajatuksella roomboxin tekemisestä, aiheena naamiaistarvikeliike. Nettikaupasta tuli tilattua kaikenlaista pientä, mukana mm. höyhenboat, ja nyt kun olen muiden blogeissa ihastellut pieniä naamioita ja muuta vastaavaa, niin hiukan sormet tässä syyhyää siihen suuntaan.

Ideoita siis on mutta saa nyt nähdä, minkälaisella aikataululla niiden toteutuksessa pääsee edes alkuun. Suurin ongelma on se, etten oikein tiedä, mistä aloittaisi. Pitäisi varmaan ruveta ihan tosissaan kartoittamaan pk-seudun nukkekotikerhoja ja vastaavia, jos vaikka isommassa porukassa tarttuisi tuo tekemisen meininki meikäläiseenkin.

I am thinking of starting a roombox using a costume shop theme. I ordered a few things online, including a couple of feather boas. I have also admired miniature masks in other people's blogs, so I'd love to do something using those.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Sehän tässä harrastuksessa on, että pää on täynnä jatkuvasti toinen toistaan sormia syyhyttävämpiä ideoita. Aikaa on vaan rajallisesti, kun ei valitettavasti voi kokopäiväisesti nukkekoteilla, niin joutuu sitten valitsemaan, mitä toteuttaa. Kivasti on Lundby-projektisi pyörähtänyt alkuun.