1.1.2009

Tästä se alkaa...

Uusi vuosi ja uudet projektit. Tästä se alkaa - ainakin toivottavasti - nimittäin ensimmäinen nukkekotiprojektini. Tai tarkalleen ottaen tämä lienee järjestyksessä toinen, koska remontoin joskus yläaste/lukioikäisenä oman vanhan nukkekotini siskontyttöjen käyttöön.

Here goes... My first doll house project is about to start. Or technically it is my second project since back in my high school days I renovated my own old doll house for my nieces.

Laatikosta on kuoriutumassa uusi Lundbyn Småland-nukkekoti. Alunperin oli tarkoitus aloittaa 1:12-kokoisesta nukkekodista mutta kun kirjakerhon jäsenhankintalahjana oli mahdollisuus saada talo ja keittiökalusteet suhteellisen edullisesti, niin päätin hioa taitojani ensin tässä ja siirtyä vasta sen jälkeen toisenlaisiin haasteisiin.

Muut seinämateriaalit olen päättänyt kelpuuttaa sellaisenaan mutta olohuoneeseen haluan jotain muuta kuin tuota keltaraidallista tapettia. Makuuhuoneen kukkakuviokin on suhteellisen isokokoinen mutta se saa nyt jäädä.

Apulainen onkin tässä alemmassa kuvassa jo mittaamassa seinien leveyttä ja korkeutta.


Alimmassa kuvassa vielä joululahjaksi saamani kalusteet, jotka jäävät odottelemaan myöhemmin tulevaa 1:12-projektia. Tosin voi olla, että lastenhuoneen kalusteita kyllä tulee kokeiltua Lundbyssakin. :) Itse olen erityisen ihastunut tuohon nukkekodin nukkekotiin - nyt ei tarvitse ihan heti lähteä harjoittelemaan sellaisen tekemistä omin kätösin.

Ei kommentteja: