9.1.2009

Tallinnan tuliaisia

Maanantaina tuli tehtyä pikavisiitti Tallinnaan - kun matkan sai niin halvalla. :)

On Monday I made a quick trip to Tallinn, Estonia. I bought a few miniature items in a couple of stores there (Reutter porcelain and other stuff).


Nämä mukit/kolpakot ja lautanen ovat peräisin Nukupoodista Raatihuoneen vierestä. En tiedä, oliko parhaat viety päältä tai olivatko valikoimat muuten sillä hetkellä poikkeuksellisen pienet, mutta paikka ei ihan ollut sitä, mitä olin odottanut. Mutta ihan kivoja esineitä nämäkin:
Korttelin tai parin päässä sijaitsevassa Kinkepoodissa puolestaan oli mukavat valikoimat Reutterin posliinia. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin ostamaan ensinnäkin tämän lihamyllyn. (Veivikin pyörii ihan oikeasti!)


Toinen ostos oli tämä omenapiirakka aineksineen. Nuo puoliksisyödyt omenat ja kuoret ovat hauska yksityiskohta.Yöpöytäsetti tekohampaineen jäi kaupan hyllylle mutta onneksi näitä saa Suomestakin, jos tarve iskee. ;)

4 kommenttia:

eija kirjoitti...

Kivat löydöt - ja pitää laittaa korvan nuo paikat seuraavaa reissuani varten. Olivatko ne pelkästään nukkekotikaupooja?

Sari kirjoitti...

Kumpikaan ei ollut varsinainen nukkekotikauppa. Nukupood on pieni nukkekauppa ja Kinkepood lähinnä kai lahjatavaraliike (jälkimmäisen osoite Kuninga 2).

Marja kirjoitti...

Kyllä nuo Reutterin posliinit ovat vaan niin suloisia kaikki ja ne ekassa kuvassa olevat ovat jotenkin hellyyttäviä, uniikin oloisia.

Anname kirjoitti...

Ihania tavaroita olet ostanut! :) Ja tuo lihamylly, tahtoo!!! :D